Verzekeringen zakelijk

Graag zijn we uw vertrouwenspersoon op het gebied van ‘verzekeringen zakelijk’ en zorgen er graag voor dat u zorgeloos verzekerd bent in iedere situatie.

Aangezien we met vele verzekeringsmaatschappijen samenwerken, kunt u nu en in de toekomst rekenen op goede voorwaarden en scherpe premies.

We helpen u niet alleen bij het afsluiten van verzekeringen. Ook tussentijdse wijzigingen kunt u aan ons doorgeven en we bieden u persoonlijke hulp bij de afhandeling van schade.

Verzekeringen zakelijk: in kaart brengen met ALH-Advies

We helpen u met het in kaart brengen van mogelijke risico’s die u loopt. Voorbeelden zijn arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, brand en diefstal. Vervolgens bieden we (verzekeringstechnische) oplossingen voor het afdekken van de risico’s.

Op gebieden waar we niet voldoende kennis hebben om te adviseren (boekhouding, administratie, juridische zaken enz.) helpen we indien gewenst door de juiste persoon uit ons netwerk aan tafel te brengen.

Ons uitgangspunt is u te ontzorgen, zodat u zoveel mogelijk bezig kunt zijn met waar u goed in bent: uw klant tevreden stellen.

Vragen? Neem contact met ons op voor een helder advies.

Neem contact op ›
© 2014 ALH-advies | K.v.K. Gelderland 09162593 | AFM vergunning 12015958