Sinds 2004 heeft ALH-Advies veel kennis en praktijkervaring opgedaan om u een persoonlijk hypotheekadvies te geven.

Wij zijn volledig vrij in onze advisering en kunnen met nagenoeg iedereen zaken doen. Afhankelijk van de situatie betrekken we meer of minder aanbieders in ons advies. We vergelijken A-merken zoals Aegon, BLG Wonen, Florius, ING, Rabobank en SNS met elkaar.

Naast het advies proberen we u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij zorgen voor de contacten met de bank, verzekeringsmaatschappij, taxateur, notaris enzovoorts. U kunt zich in de tussentijd bezighouden met andere dingen, zoals het uitzoeken van de kleur verf voor de nieuwe woning. We begeleiden en ontzorgen u graag zoveel mogelijk van het begin tot en met het tekenen bij de notaris.

“Iemand die je even rechtstreeks kunt bellen, mailen of whatsappen.” – Han Aaldering

“Sinds 2005 is Han onze adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Han is pro-actief en komt met een goed, persoonlijk advies en een heldere analyse. Daarnaast altijd bereikbaar, via mail, WhatsApp of telefonisch!”

Corine & Gert - Ede

“Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn over de service van ALH-Advies! Helaas hebben wij het afgelopen jaar te maken gehad met schade. Eén WhatsApp bericht naar Han en hij regelt alles perfect. Top!”

Elles & Marcel - Keijenborg

“Persoonlijke service en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat je bij de aankoop van een huis bezig kan zijn met andere zaken. Bij ALH-Advies zijn je verzekeringen en hypotheek in goede handen en ben je tevens verzekerd van vriendelijke en persoonlijke service!”

Madeleine & Tom - Ulft

“Han heeft ons begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Het was erg fijn om zo persoonlijk een onafhankelijk advies te krijgen en bijgestaan te worden vanaf het begin tot aan de overdracht bij de notaris. Han reageerde snel op onze e-mails, telefoontjes en whats-appjes, waardoor alles in heel korte tijd geregeld was en al onze vragen beantwoord werden. Echt super!”

Marjan & Richard - Zutphen

“Han Aaldering ontzorgt ons al vele jaren op verzekerings- en hypotheekgebied. Duidelijke analyses en adviezen, altijd bereikbaar en snelle afwikkeling van (gelukkig zelden voorkomende) schades.”

Nicole & Jeroen - Heelsum

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op voor een helder advies.