Iemand die je even rechtstreeks kunt bellen, mailen of whatsappen. Ook al is het met een kleine vraag. Ook al is het ‘s-avonds of in het weekend. Die iemand proberen wij voor u te zijn. Onafhankelijk en deskundig zijn we ook, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

We kiezen er bewust voor om u met een klein, maar professioneel team te begeleiden. Zo weet u altijd met wie u van doen heeft en bij wie u terecht kunt.

Het ALH-Advies team

Han Aaldering bezoekt u graag thuis. Karin de Lange helpt u vanuit kantoor.

Han Aaldering

Han Aaldering

Adviseur / Eigenaar

Karin de Lange

Administratief medewerker

Maandag en woensdag aanwezig

Onze visie

In onze manier van werken staan de volgende uitgangspunten centraal:

Betrouwbaar

We adviseren u zoals we onszelf, familie en vrienden ook adviseren. We bieden alleen producten aan die we onszelf, familie en vrienden ook adviseren. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Betrokken

We zijn graag uw vertrouwenspersoon. We verplaatsen ons zoveel mogelijk in u, denken met u mee en adviseren met ons hart. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het liefst gaan we nog een stapje verder, daar waar u al tevreden bent.

In de buurt

We helpen u graag bij u thuis of op kantoor. Overdag of ‘s-avonds. Doordeweeks of in het weekend. Telefonisch of per e-mail. We zijn flexibel en passen ons zoveel mogelijk aan u aan.

“Sinds 2005 is Han onze adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Han is pro-actief en komt met een goed, persoonlijk advies en een heldere analyse. Daarnaast altijd bereikbaar, via mail, WhatsApp of telefonisch!”

Corine & Gert - Ede

“Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn over de service van ALH-Advies! Helaas hebben wij het afgelopen jaar te maken gehad met schade. Eén WhatsApp bericht naar Han en hij regelt alles perfect. Top!”

Elles & Marcel - Keijenborg

“Persoonlijke service en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat je bij de aankoop van een huis bezig kan zijn met andere zaken. Bij ALH-Advies zijn je verzekeringen en hypotheek in goede handen en ben je tevens verzekerd van vriendelijke en persoonlijke service!”

Madeleine & Tom - Ulft

“Han heeft ons begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Het was erg fijn om zo persoonlijk een onafhankelijk advies te krijgen en bijgestaan te worden vanaf het begin tot aan de overdracht bij de notaris. Han reageerde snel op onze e-mails, telefoontjes en whats-appjes, waardoor alles in heel korte tijd geregeld was en al onze vragen beantwoord werden. Echt super!”

Marjan & Richard - Zutphen

“Han Aaldering ontzorgt ons al vele jaren op verzekerings- en hypotheekgebied. Duidelijke analyses en adviezen, altijd bereikbaar en snelle afwikkeling van (gelukkig zelden voorkomende) schades.”

Nicole & Jeroen - Heelsum

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op voor een helder advies.