In een mensenleven kunnen nogal wat dingen gebeuren. Met ALH-Advies kunt u in alle rust de mogelijke gevolgen op een rijtje zetten. Wij nemen de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek zijn we nieuwsgierig naar u. Wat is uw gezinssituatie? Wat zijn uw wensen voor de toekomst? Welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen? Welke risico’s wilt u verzekeren? Wij regelen dat u zorgeloos verzekerd bent in iedere, door u gewenste situatie.

Aangezien we met verschillende verzekeringsmaatschappijen samenwerken, kunt u nu en in de toekomst rekenen op goede premies en uitgebreide voorwaarden.

We helpen u niet alleen bij het afsluiten van verzekeringen. Ook tussentijdse wijzigingen kunt u aan ons doorgeven en we bieden u persoonlijke hulp bij de afhandeling van schade.

“Iemand die je even rechtstreeks kunt bellen, mailen of whatsappen.”- Han Aaldering

“Sinds 2005 is Han onze adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Han is pro-actief en komt met een goed, persoonlijk advies en een heldere analyse. Daarnaast altijd bereikbaar, via mail, WhatsApp of telefonisch!”

Corine & Gert - Ede

“Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn over de service van ALH-Advies! Helaas hebben wij het afgelopen jaar te maken gehad met schade. Eén WhatsApp bericht naar Han en hij regelt alles perfect. Top!”

Elles & Marcel - Keijenborg

“Persoonlijke service en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat je bij de aankoop van een huis bezig kan zijn met andere zaken. Bij ALH-Advies zijn je verzekeringen en hypotheek in goede handen en ben je tevens verzekerd van vriendelijke en persoonlijke service!”

Madeleine & Tom - Ulft

“Han heeft ons begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Het was erg fijn om zo persoonlijk een onafhankelijk advies te krijgen en bijgestaan te worden vanaf het begin tot aan de overdracht bij de notaris. Han reageerde snel op onze e-mails, telefoontjes en whats-appjes, waardoor alles in heel korte tijd geregeld was en al onze vragen beantwoord werden. Echt super!”

Marjan & Richard - Zutphen

“Han Aaldering ontzorgt ons al vele jaren op verzekerings- en hypotheekgebied. Duidelijke analyses en adviezen, altijd bereikbaar en snelle afwikkeling van (gelukkig zelden voorkomende) schades.”

Nicole & Jeroen - Heelsum

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op voor een helder advies.